Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul iasicauta.ro

iasicauta.ro reprezinta compania S.C UNIQIT SYSTEM SRL

Compania are sediul principal in Bl. George Enescu, Nr.46, Bloc T 95, Scara B, Ap.23

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului  pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

 • Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor

Utilizator -> orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul iasicauta.ro

Anunț -> ofertă publică lansată de un utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii

Vânzător -> Utilizatorul site-lui iasicauta.ro care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii

Cumpărător -> Utilizatorul site-lui iasicauta.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afisate pe www.iasicauta.ro

FOLOSIREA IASICAUTA.RO

iasicauta.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand , dar nelimitandu-se la aceastea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. iasicauta.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instintarile prelalabile , utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Termeni și condiții

Furnizor societatea S.C UNIQIT SYSTEM S.R.L., societate cu raspundere limitata constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social Bl. George Enescu, Nr.46, Bloc T 95, Scara B, Ap.23, J33/184/2013 având Codul Unic de Înregistrare 31306086, înscrisă în Registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr. ******.

 1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului iasicauta.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului iasicauta.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii.

Orice Utilizator care accesează site-ul iasicauta.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă:Bl. George Enescu, Nr.46, Bloc T 95, Scara B, Ap.23,Suceava. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

 1. Descrierea serviciilor oferite

iasicauta.ro este un site de anunțuri online unde poți publica în mod gratuit anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

 • Adăugarea unui anunț

Dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț  deoarece ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval.

Prin reînnoire, anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.

Pe lângă Reînnoirea Gratuită disponibilă o dată la 15 zile, un anunț poate fi reînnoit instant, contra cost, de nenumărate ori.

Un Utilizator poate publica în contul său pe site-ul iasicauta.ro un număr limitat de anunțuri, mai exact 100 anunturi

 • Promovarea unui anunț contra cost

Există 2 tipuri de promovare:

 1. a) Promovarea unui anunț în lista de anunțuri. Acest tip de promovare constă în:
 • Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat
 • Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat
 • Includerea anunțului în galeria cu anunțuri promovate. Anunțul promovat va fi afișat pe una dintre cele 5 poziții disponibile în categoria în care a fost adăugat. În cazul în care numărul de anunțuri promovate depășește numărul de poziții disponibile, anunțurile vor fi afișate conform unui algoritm prin care, la fiecare încărcare a paginii, fiecare anunț promovat beneficiază de același număr de afișări.
 • Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit

Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe iasicauta.ro si pentru serviciul de Afisare Anunturi peste Limita Gratuita se realizeaza astfel:

 • Prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati PayU.
 • Prin ordin de plata in contul:

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate. Factura aferentă serviciului de promovare pentru unul sau mai multe anunțuri, trebuie solicitată în maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției. Eliberăm facturi atat pentru plățile efectuate prin card cat si pentru cele efectuate prin O.P (Ordin de plata).

* În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe iasicauta.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul iasicauta.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ, care nu are o promovare în curs.

* În cazul în care modificările aduse unui anunț deja afișat pe iasicauta.ro nu vor fi aprobate de către moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior. Dacă anunțul deja afișat pe iasicauta.ro este modificat și promovat în același timp, anunțul va fi afișat ca Promovat imediat, dar modificările vor fi verificate de moderatorii iasicauta.ro. Dacă modificările aduse nu vor fi aprobate de moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne afișat ca Promovat, dar va publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior modificării. Suma plătită pentru promovarea acestuia nu va fi restituită și nici nu va fi încărcată în contul iasicauta.ro, întrucât a fost deja folosită pentru promovarea acelui anunț.

* În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către Utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului iasicauta.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi încărcată în contul iasicauta.ro sub formă de credit, și nici nu va fi restituită sub formă de bani.

Exemplu: Promovarea unui anunț (pe prima pagina + categorie) pentru o perioadă de 7 zile costă 3,57 euro (TVA INCLUS).

În cazul în care un anunț promovat care se află în ziua a 4-a de afișare ca Promovat este dezactivat de către Utilizator sau încalcă Termenii și condițiile site-ului iasicauta.ro și/sau va primi raportări din partea altor utilizatori ai site-ului, Anunțul va fi retras de pe site, iar contravaloarea celor 2 zile rămase din perioada de promovare NU va fi restituită sub formă de bani și NUva fi încărcată în contul iasicauta.ro, sub formă de credit pe site.

Un anunț poate avea un singur produs de promovare în listă la un moment dat. În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și produsul sau serviciul descris în cadrul anunțului a fost vândut, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase din perioada de promovare nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț, iar contravaloarea acestora nu va fi restituită sub formă de bani și nu va fi încărcată în contul iasicauta.ro sub formă de credit pe site.

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri atât pe site-ul iasicauta.ro.

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe iasicauta.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează ci va fi încarcată în contul iasicauta.ro. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe iasicauta.ro din cauza unor motive tehnice, suma platită de către utilizator nu va fi rambursată, ci va fi încărcată în contul iasicauta.ro, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Exemplu: Promovarea unui anunț  pentru o perioadă de 14 zile, costă 5,95 euro (TVA INCLUS). În urma achiziționării acestui pachet de promovare, Utilizatorul are următoarele beneficii în plus, față de un anunț adăugat gratuit: 2 reînnoiri, afișare în top, eticheta “Promovat” timp de 14 zile în galeria cu Anunțuri Promovate și prioritate la moderare.

Dacă, din cauza unor motive tehnice, anunțul nu este afișat în galeria cu Anunțuri Promovate pe toată perioada celor 14 zile, utilizatorul nu poate solicita rambursarea sumei aferente pachetului de promovare achizitionat sau a zilelor în care anunțul nu a fost afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, întrucât nu restituim sumele în bani, dar compensăm orice inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat în contul Utilizatorului pe site-ul iasicauta.ro sau vom restitui contravaloarea întregului pachet de promovare în contul iasicauta.ro, în funcție de situația neprevăzută apărută. Suma din contul iasicauta.ro va putea fi folosită pentru promovarea aceluiași anunț, sau a oricărui alt anunț activ, care nu are o promovare în curs.

Prețurile pachetelor de promovare pot fi vizualizate oricând în fișierul intitulat ”Pachete promovare iasicauta.ro”

 1. b) Promovarea unui anunț pe prima pagină a site-ului iasicauta.ro.

Acest tip de promovare constă în afișarea anunțului pe una dintre cele 15 poziții disponibile acestea fiind creeat pe mai multe pagini  (doar versiunea pentru desktop/laptop). Anunțurile vor fi afișate alternativ, la fiecare reîncărcare a paginii, astfel încât toate anunțurile promovate pe prima pagină să beneficieze de același număr de afișări. Prețurile pachetelor de promovare pe prima pagină diferă în funcție perioada de afișare aleasă.

Un Utilizator poate achiziționa concomitent cele două tipuri de promovare menționate mai sus pentru același anunț.

Durata de valabilitate a creditului obținut în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite este nelimitată.

Contravaloarea creditului în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite nu poate fi restituită sub formă de bani și nu poate fi transferată de la un Utilizator la un altul sau înafara site-ului iasicauta.ro

Facturile aferentre încărcărilor de credit în contul iasicauta.ro trebuie solicitate în termen de maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii iasicauta.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe iasicauta.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul iasicauta.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

Publicând anunțul pe site-ul iasicauta.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul iascicauta.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră www.iasicauta.ro sau pe pagina oficială de Facebook, facebook.com/iasicauta

 • Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul iasicauta.ro

Moderatorii site-ului iasicauta.ro vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare ,există totuși câteva produse pe care nu le poți vinde aici.

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel

***Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

***Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

***Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană

***Materiale erotice și obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club

***Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni

***Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

***Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate. Textul în limba engleză poate fi citit aici

***Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha

***Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

***Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

*** Servicii de deblocare iCloud

***Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

***Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.

*** Bunuri inexistente

*** Muzica, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer)

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex

***Orice alt produs sau activitate ilegală

Această listă va fi permanent actualizată, drept urmare, te rugăm să o consulți înainte de a publica un anunț, pentru a evita situația neplăcută în care anunțul îți va fi respins.

Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și cîteva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

 • Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.
 • Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.
 • Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.
 • Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.
 • Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.
 • Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului iasicauta.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)
 • Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere.
 • Te rugăm să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate.
 • Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului iasicauta.ro au dreptul de a le ștere.
 • Anunțurile prin care utilizatorii site-ului iasicauta.ro s-ar putea simți discriminați pe critreriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.
 • Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.
 • Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului , iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.
 • Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuriîn categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.
 • Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.
 1. Reguli referitoare la imagini

Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului iasicauta.ro

 Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii iasicauta.ro

 Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

*Eligibilitatea, înregistrarea și anularea*

 • site-ul iasicauta.roeste destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
 • Crearea unui cont pe site-ul iasicauta.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook (recomandăm acest mod de autentificare) sau folosind adresa de e-mail+o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul iasicauta.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
 • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
 • În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul iasicauta.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa sugestie@iasicauta.roși îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
 • După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul iasicauta.ro
 • Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului iasicauta.ro.